Ștergerea contului online

Cel mai simplu: în joc, Setări → Cont online → Șterge contul online.
Easiest: in the game, Settings → Online account → Delete online account.

Sau scrie aici codul tău de vecin și codul de recuperare (le găsești în joc, la Setări → Cont online). Se șterg contul, ferma, salvarea din cloud și lista de vecini. Ferma de pe telefon rămâne.
Or type your neighbour code and your recovery code (in the game: Settings → Online account). The account, the farm, the cloud save and your neighbours are deleted. The farm on your phone stays.